Rubriek Cijfer: (
stemmen)
- [ rate category ]
QUICK LIST: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Links:
BCV-kalfsvlees.be
Site over Belgisch kalfsvlees, met bereidingswijzen en keukentips, informatie over vleesveiligheid en gezondheid, alsmede statistieken over de Belgische rundveestapel.
Consorzio del Prosciutto di Parma
Consortium van Parmaham. Met historie, productinformatie, recepten, en overzicht van producenten. Site beschikbaar in meerdere talen.
De Herdiers van de Ardennen.
Gilde van de Ardense ham. Met de ontstaansgeschiedenis, een voorstelling van hun boek, en recepten.
Stichting Promotie Kalfsvlees
Recepten voor lunch en diner, meer informatie over het vlees en specials.
varkensvlees.be
Vlaams Promotiecentrum voor Agro- en Visserijmarketing: Vooroordelen en feiten, nutritionele eigenschappen, de delen van het varken, gerechten en een restaurantgids.
Voorlichtingsbureau Vlees
Nieuws, informatie en voorlichting over vlees. De site bevat een omvangrijke receptendatabase, waaruit via diverse zoekmogelijkheden recepten kunnen worden geselecteerd.
Wildpromotie
Wetenswaardigheden over wild en wildconsumptie. Een kookboek met wildrecepten, ontwikkeld door gerenommeerde chef-koks van toprestaurants.